Spin-off sensatie: ‘How I met your fáther’ is in de maak

How I met your father

Na negen seizoenen vonden de makers van How I Met Your Mother het welletjes, ten grote spijt van hordes fans. Geruchten over een spin-off gingen al langer, maar nu zijn deze bevestigd: How I Met Your Father is in de maak.

How I Met Your Mother liep van 2004 tot 2015. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan.

How I met your father

De plannen voor een spin-off van de Amerikaanse hitserie lagen al langer, maar door streamingsdienst Hulu is de kogel nu door de kerk. De dienst had er zoveel vertrouwen in, dat het direct tien afleveringen van How I Met Your Father bestelde zónder er eerst een pilot van te hebben gezien.

Hoofdrol

De spin-off draait om Sophie, die in het jaar 2021 aan haar zoon vertelt hoe ze zijn vader heeft ontmoet. Dit lijkt op de insteek van het origineel, waarin Ted aan zijn kinderen vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. De rol van Sophie wordt gespeeld door een ietwat onverwachte naam: niemand minder dan Hilary Duff vertolkt de hoofdrol van de serie.

Vereerd en nerveus

‘Als grote fan van How I Met Your Mother ben ik vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig (de makers van de serie, red.) me het vervolg van hun baby zouden toevertrouwen. Zij zijn briljant en ik kan niet wachten om samen te werken met hen en al hun genialiteit’, aldus Hilary Duff.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Digitalspy | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.