How to style: de palazzo broek

We kunnen ons altijd wel verschuilen in warme truien en lange broeken, maar stiekem zijn we er helemaal klaar mee. Onze (nog niet complete) lente-garderobe schreeuwt al wekenlang: kies mij! Pak mij! En ik ben vast niet de enige die klaar is met dit koude winterweer. Vandaag kiezen we voor een item dat normaal gesproken alleen tijdens warme zomerdagen of festivals wordt gedragen. We hebben het natuurlijk over de palazzo broek. Maar hoe style je dit kekke broekje eigenlijk? No worries, de redactie van StyleToday vertelt je alles!

Una palazzo blanca

Voor de leken onder ons: de palazzo broek is een wijduitlopende broek die recht doorloopt. Je snapt natuurlijk wel dat-ie heel geschikt is voor zonnige dagen. Maar mark our words, ook in het voorjaar van Nederland gaat dit fijne broekje een comeback maken. Met name de denim of de donkere variant zijn rasechte toppers. De broek zit super fijn, en de warmere versies laten nauwelijks wind door. En dat hebben alle fashionista’s op de fiets nodig. Am I right?

De valkuil met een palazzo broek is dat je al snel je taille verliest door er een rechte trui of top boven te dragen. Maar ook kan hij de focus leggen op je bovenbenen. En je wilt natuurlijk niet dat daar de aandacht naartoe gaat. Gelukkig zijn er wat stylingstips waardoor je benen veel slanker lijken én je een hartstikke trendy look krijgt. Wij geven je drie tips waarmee jij gaat rocken!

#1  Stoere chick

Deze look is uitermate geschikt als je van een stoere touch houdt. Want ook hier biedt de palazzo broek uitkomsten! Combineer de broek bijvoorbeeld met een tof blousje, chunky boots en vergeet zeker je leren jasje niet. Wij zijn helemaal verliefd op onderstaande broek van Stina Goya, met deze toffe sterren weet je zeker dat je goed scoort.

Mango
WEHKAMP
€35,99
Stina Goya
ZALANDO
€269,95
Dr. Martens
SCHUURMAN SCHOENEN
€174,95

#2 Queen Bee

Ben jij bang dat een palazzo broek jouw mooie taille gaat verbloemen? Door er een strak shirt boven te dragen behoud je nog steeds je silhouette. En dat willen we natuurlijk allemaal, nietwaar? Kies voor een drukke top en houd de broek verder rustig. Draag er een paar killer pumps onder voor mooie dunne benen en je look is helemaal af! Queen bee zal jaloers worden op jouw vormen! 😉

Patrizia dini by Heine
OTTO
€59,95
Pieces
OTTO
€39,99
River Island
RIVER ISLAND
€75,00

Meer palazzo broeken shoppen? Check StyleToday.nl!