Hugo de Jonge wordt herkend: ‘Meneer, bent u van GTST?’

hugo de jonge gtst

Dat Hugo de Jonge inmiddels een bekend gezicht is, da’s logisch. We weten ook allemaal waar we hem van kennen: in ieder geval van de persco’s met Mark Rutte. Toch weet niet iedereen waar De Jonge ook alweer bekend van is. 

Hij deelde op Twitter een hilarisch moment. ‘Meneer? Volgens mij ken ik u. Van televisie’, zo sprak iemand hem aan in de supermarkt. ‘Bent u van Goede Tijden Slechte Tijden?’, vroeg de persoon in kwestie.

Reactie Hugo de Jonge

Hilarisch natuurlijk. Ook Hugo de Jonge ziet er de grap wel van in. ‘Ik ben inderdaad heel erg van goede tijden’, antwoordt hij. De tweet heeft inmiddels ruim vierduizend likes en is ruim achterhonderd keer gedeeld.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Twitter | Beeld: BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster