Huh?! Temptation’s Roger en Laura uit elkaar

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

Als je van één stel uit Temptation Island niet had verwacht dat ze uit elkaar zouden gaan, dan waren het Roger en Laura wel. Het stel leek ijzersterk en kon het programma moeiteloos overleven. Toch kondigen ze nu aan dat het wel degelijk over is tussen de twee.

Dat vertelde Roger gisteravond in het programma Temptation Talk. Hoewel de Belg niet precies toelicht wáárom ze een punt achter hun relatie hebben gezet – daarvoor zullen we waarschijnlijk het programma moeten blijven kijken, zucht – geeft hij aan dat de breuk wel na de opnames plaatsvond.

Temptation

Aan de roddelkoningin Michella Kox wil Roger nog wel íets meer vertellen over de breuk. Daar vertelt hij namelijk dat het hem teveel werd in het programma zelf. Heeft het iets te maken met het feit dat Laura niet zijn Temptation is? Hoe dan ook, de Belg heeft het zelfs al over andere vrouwen. Oh jee…

Bron: Boulevard, Show | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.