Huh, waarom was Rihanna niet aanwezig bij het MET Gala?

rihanna met gala

Al jaren is Rihanna de Queen of the MET Gala, maar gisteravond schitterde ze door afwezigheid. Waar was de zangeres?

Rihanna = het MET Gala en het MET Gala = Rihanna. Zover is duidelijk. Maar toch liet de zangeres de editie van dit jaar aan zich voorbij gaan. Dat terwijl het thema – Camp: Notes on Fashion – juist op haar lijf geschreven is. Daarbij, je zou je kunnen afvragen wat er belangrijker is dan ’s werelds meest exclusieve evenement (buiten familie perikelen, that is). 

rihanna

rihanna

Afijn, een erg duidelijke raison d’absence geeft de zangeres niet. Ze werd voor het laatst gespot op Barbados op 28 april. En gisterochtend postte ze een cryptische bijbeltekst op haar stories… Hmm, wil ze hier iets mee duidelijk maken?

rihanna

Toch denken fans de echte reden te weten: Rihanna zou momenteel in Londen zijn om haar beautylijn van Fenty te lanceren. Drie dagen geleden schreef ze op Instagram: ‘@fentybeauty is officially taking over the UK! I’m here’

Ook op Twitter zorgde haar afwezigheid voor speculatie. Zou ze stiekem toch verkleed rondlopen?

Maar Rihanna – waar ze ook mag zijn op dit moment – liet ook van zich horen. Door een foto van Anna Wintour te plaatsen stak ze haar mening niet onder stoelen of banken: Anna is best dressed. 

 

View this post on Instagram

 

best dressed. 💕🤷🏿‍♀️

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Fomo much?

Overigens was Rihanna niet de enige die het MET Gala wist te skippen. Andere grote afwezigen waren Beyoncé, Sarah Jessica Parker en Blake Lively.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.