Deze reactie op het rare ‘minimalistische’ huis van Kim Kardashian en Kanye West is goud

huize kardashian west

Als wij zeggen Kim Kardashian, dan denk jij aan glitter, glamour en pralerij. Toch? Logischerwijs snappen wij best dat je verwacht dat het interieur van Huize Kardashian-West tevens is ondergedompeld in een extravagant soepje van glimmende accessoires en kitscherige kunst. Maar niets is minder waar. Het huis blijkt leeg en extreem minimalistisch. Fans snappen er niets van.

Wat is er aan de hand?

Voor haar inmiddels beroemde rubriek 73 Questions, waarbij op een informele manier 73 vragen worden afgevuurd op beroemdheden, mocht de Amerikaanse Vogue het huis van de familie Kardashian-West betreden. Huis? Noem het gerust een minimalistisch klooster, zoals Kim het graag omschrijft.

Want terwijl Kim tijdens het interview trots door het huis paradeert, valt één ding op: het huis is leeg. Spullen en speelgoed zijn nergens te bekennen. En dan hebben we het niet over de categorie opgeruimd-staat-netjes, maar eerder over dit-is-een-beetje-creepy.

Maar wat het meest opvalt, zijn de wasbakken onder de kranen in de keuken. Die zijn er namelijk niet. Huh, is het eigenlijk wel een keuken?

En dat zorgt natuurlijk voor de nodige reacties:

Sommige twitteraars weigeren mee te doen aan het gesprek:

Tot het moment dat iemand het verlichtende antwoord geeft:

En wie goed kijkt, ziet inderdaad dat de wasbak niet van een soort magische steen is gemaakt, maar gewoon een afvoer heeft. Twee zelfs:

Maar hoe zit dat dan met tandpasta-resten?

Op YouTube reageert iemand met het allerbeste antwoord: ‘No-one knows what it means, but it’s provactive.’ Yup, het beroemde zinnetje uit Kanye’s monsterhit ‘Nigg**s in Paris.’

Bekijk hieronder het interview en scroll verder naar beneden voor foto’s van het huis.

Bron: Grazia UK, Elle, beeld: YouTube, 73 Questions, still
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.