Deze husky met resting bitch face is een hit op Instagram

husky

Move over, Grumpy Cat. Er is een nieuw boosaardig dier dat menig hart weet te veroveren op Instagram. Maak kennis met de husky Anuko.

Na het zien van de bovenstaande foto – the Grinch is er niks bij – dachten we in eerste instantie dat Anuko een bloedhekel heeft aan kerst. De hond ziet er op andere dagen echter net zo chagrijnig uit: hij heeft namelijk een resting bitch face.

Gelukkig is Anuko volgens zijn baasje Jasmine in real life een stuk minder angstaanjagend dan hij eruitziet. ‘Zelfs toen hij klein was had hij al een chagrijnige gezichtsuitdrukking. Maar geloof het of niet, Anuko is een rustige en vriendelijke hond die nog nooit naar iemand gegromd heeft,’ vertelt ze aan Daily Mail.

Op Instagram is Anuko een ware hit. De hond heeft al bijna 70 duizend volgers.

Merry Christmas…. or whatever

Een bericht gedeeld door Anuko (@huskyanuko) op

How DARE you interrupt my sleep!

Een bericht gedeeld door Anuko (@huskyanuko) op

Spring 🤣

Een bericht gedeeld door Anuko (@huskyanuko) op

Kisses for your misses 💋💋💋#MrStealYoBitch

Een bericht gedeeld door Anuko (@huskyanuko) op

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Instagram
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.