Deze serie is een must-see voor fans van ‘Stranger Things’ en ‘Sex Education’

I Am Not Okay With This

Zou een mix tussen Stranger Things en Sex Education een dream come true zijn? Dan hebben we goed nieuws. De nieuwste serie I Am Not Okay With This belooft namelijk precies dat te zijn. Bingen maar.

Lees ook:
Gillian Anderson over het succes van ‘Sex Education’: ‘Het is zo herkenbaar’

In de serie volg je middelbare scholier Sydney. Zij probeert deze high school experience zo goed als kan te overleven, maar moet ondertussen thuis dealen met een rouwende familie en zit daarnaast in de knoop met haar seksualiteit.

I Am Not Okay With This

Toch is het niet je doorsnee struggelende tiener op school: Sydney heeft namelijk speciale gave. Met haar gedachten kan ze mensen vermoorden. Ja, het deed ons ook meteen aan Eleven denken. De Netflix Original is gebaseerd op de graphic novel van Charles Forsman, verschenen in 2017En laat hij nu nét ook het boek geschreven hebben wat de basis vormde voor The End of The F**ing World. Het vleugje Hawkins? Niet alleen door de overeenkomsten met de hoofdpersoon, maar ook ligt de productie in handen van Stranger Things-regisseur Shawn Levy. Al met al een geweldige crossover die wel het bingen waard móet zijn.

Hoofdrollen

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sophia Lillis (It) en Wyatt Oleff (eveneens It). Dus Otis move over, je nieuwste tieners zijn hier. Vanaf 26 februari is de serie te zien op Netflix, dus nog even geduld helaas. Maar we gokken dat je op dit pareltje wel wil wachten.


Banner

Bron: Glamour | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!