I wish: R. Kelly wil ex-vrouw het zwijgen opleggen

r. kelly

Luister naar I wish van R. Kelly en je weet: deze man wenst veel. Zijn nieuwste begeerte? Dat zijn ex-vrouw Andrea stopt met praten over hun huwelijk.

Om haar voor eens en altijd het zwijgen te laten opleggen, is de geplaagde r&b-zanger naar de rechter gestapt, zo lezen we op TMZ, dat de juridische documenten in handen heeft.

Volgens de 52-jarige Kelly schendt de moeder van zijn drie kinderen, met wie hij van 1996 tot en met 2009 getrouwd was, de voorwaarden van hun scheidingsovereenkomst. Andrea heeft de afgelopen periode namelijk meerdere keren gepraat over haar moeilijke huwelijk met de zanger. Daarnaast heeft ze haar mening gedeeld over de beschuldigingen van seksueel misbruik aan Kelly’s adres.

‘Er is genoeg dat hij kan zeggen’

Toen de zanger en Andrea scheidden, zouden ze hebben laten vastleggen dat ze op geen enkele manier mocht praten over hun relatie. ‘Kelly heeft zich ook nooit negatief uitgelaten over Drea en er is genoeg dat hij kan zeggen,’ aldus de advocaat van de zanger.

De oud-geliefden waren eerder dit jaar ook al verwikkeld in een juridische strijd omdat Kelly een alimentatieschuld had. Hoewel hij deze inmiddels heeft afbetaald zijn zijn juridische problemen verre van voorbij. De zanger wordt door vier vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik, drie ervan waren tijdens de vermeende incidenten minderjarig. Kelly blijft zelf bij hoog en laag volhouden onschuldig te zijn. De zanger moet zich volgende maand weer in de rechtbank melden.

banner

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.