Idris Elba maakt rap over tijd in quarantaine: ‘Het voelt als een film’

Afgelopen maandag maakte acteur Idris Elba (47) bekend besmet te zijn geraakt met het coronavirus, ondanks dat hij geen symptomen had. Hij is toen meteen in quarantaine gegaan. Om de tijd door te komen maakt hij een rap over zijn tijd in quarantaine. ‘Creëren is mijn therapie.’

‘Bedankt voor alle steun en aanmoedigingen. Die betekenen veel voor me. Creëren is mijn therapie’, twittert Idris Elba, die eraan toevoegt dat hij vermoedt dat zijn vrouw Sabrina er gek van wordt.

Kritiek

Aan het begin van de track rapt de acteur dat hij in quarantaine in de logeerkamer zit en zijn gedachten laat gaan. En hoe het virus en de quarantaine voelen als een film, maar werkelijkheid blijken. Hij rapt ook over zijn vrouw, die besloot met hem in quarantaine te gaan, ook al was ze nog niet getest op het virus. ‘Mijn leading lady is echt mijn vrouw, ze is een stuntvrouw, maar ze riskeert haar leven’, rapt Idris. Eerder deze week ontving hij kritiek op de nabijheid van zijn echtgenote en de risico’s waar hij haar aan blootstelt. ‘Sabrina wilde bij mij zijn. We hebben het heus wel over de risico’s gehad. Veel mensen zeggen dat ze hier niet moet zijn, maar in deze tijd is liefde alles dat je kan krijgen’, reageerde hij op de kritiek.Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 
Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Getty Images

 

Elle (20) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar de mooiste covers voor aan haar muur.