IKEA verkoopt poppenbedjes voor je kat (en dat wil je!)

Kattenbed ikea

Wij houden van de fantastische producten die zo nu en dan geboren worden. Dit maakt je leven gewoon écht leuker. Een poppenbed voor je kat (of kleine hond). Mán wat enig, wij maken vast een afspraak om te winkelen bij de IKEA.  

Op zich heb je natuurlijk absoluut geen redenen nodig om je over te halen dit poppen eh, kattenbedje te kopen, maar mocht je die wel nodig hebben; de twee belangrijkste.

  1. Het staat veel leuker dan een dierenwinkel mand
  2. Je kat wordt nóg schattiger als ‘ie op zo’n bedje ligt

Poppenbed wordt kattenbed

Wat ons betreft genoeg reden om meteen te bestellen. Overigens is het item van de Zweedse meubelgigant niet ontworpen voor katten, maar gewoon voor poppen van je kleine. Maargoed, wat maakt het uit? Als je kat erop ligt, is het een kattenbed.

Het bedje is grenen en je krijgt er een dekbedsetje bij. Je bestelt ‘m hier bij IKEA voor slechts 14.99 . Toch nog redenen nodig? Wij zetten de bedenkers (of in ieder geval volgers) van dit snode plan voor je op een rij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🇨🇦🐱🐈 (@rorygingercat)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door miki (@82mikimiki)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Vriendin | Beeld: Instagram
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster