In deze stad vind je nu ook een heuse pindakaaswinkel

Gaat er bij jou geen dag voorbij dat je het bruine goedje eet? Opgelet, dan. Deze week is er in Utrecht namelijk een heuse pindakaaswinkel geopend.

De winkel heeft de toepasselijke naam De Pindakaaswinkel en bevindt zich in de Zadelstraat. Pindakaas lovers kunnen hier hun geluk niet op, want naast gewone pindakaas wordt er ook een variant met chilipeper en citroengras verkocht, vind je er pindakaas met witte chocolade, een speciale sportpindakaas, een met koffie en een pindakaas met knoflook en gebakken ui.

Pindakaasfan

Michiel Vos kwam op het idee voor de pop-up store, waarvan niet bekend is hoelang ie open zal blijven. ‘Michiel is boerenzoon en al van jongs af aan groot pindakaasfan maar miste de variatie bij dit beste beleg in een potje. Na een aantal succesvolle testjes te hebben uitgevoerd besloot hij er serieus werk van te gaan maken. Het idee van een pindakaaswinkel was geboren,’ zo valt te lezen op de website.

De Pindakaaswinkel in Utrecht is niet het enige pindakaaswalhalla dat we in Nederland rijk zijn. In Amsterdam heeft Michiel ook al een vestiging.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Duic | Beeld Shutterstock, Instagram