Instagram heeft sinds deze week een nieuwe functie die shoppen nog makkelijker maakt

De wijzigingen binnen de Instagram-app volgen elkaar in rap tempo op. Dat maakt de app niet alleen nog leuker en verslavender, met de nieuwste functie van deze week wordt ook je shopverslaving aangewakkerd!

Sinds afgelopen dinsdag heeft Instagram namelijk een nieuwe functie toegevoegd aan haar assortiment: je kunt nu rechtstreeks vanuit een story gaan shoppen. Alsof online shoppen niet makkelijk genoeg was…

Zie je via stories iets voorbijkomen wat je direct-nu-meteen-instantly wil kopen? Dan kun je erop tikken en verschijnt er een pop-upwolkje met ‘see details.’ Hierop kun je verderklikken, waarna er een nieuwe browser window binnen de Instagram-app verschijnt. Hier kun je de prijs en maten van het product zien. Wil je het product kopen? Dan linkt Instagram direct door naar de externe link van de bijbehorende website.

Ook voor de smulpapen onder ons is er leuk nieuws: Instagram kondigde ook aan dat ze bezig zijn met het uitrollen van een functie waarbij het makkelijker wordt om te reserveren bij je favoriete restaurant, reserveringen te maken en tickets te kopen. Instagram, a true life saver.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.