Bridget Maasland: ‘Ik zie Johnny meer als leuk broertje met wie ik lol had’

Bridget Maasland

Over Bridget Maasland weten we al best veel: single, moeder van Mees, presentatrice van ‘Shownieuws’ en eigenaresse van kledingmerken Bridget The label en Bridget Daily. Dus dachten we: misschien wil ze nog iets weten over zichzélf. We pakten de tarotkaarten erbij. Schud de kaarten maar Bridget, dan gaan we kijken.

Invloeden in de toekomst
Kaart: Aas van Kelken 

Gefeliciteerd, je hebt dé gelukskaart getrokken. Er gaat iets heel erg moois op je pad komen, waar je helemaal niets voor hoeft te doen. Het kan betekenen dat je je droomhuis vindt, maar ook een nieuwe liefde. Of allebei.
“Echt waar? Is dit mijn toekomst? Wauw! Wat leuk! O, daar ben ik heel blij mee.
Wanneer gaat dit gebeuren?”

Dat is moeilijk te zeggen, maar omdat je duidelijk klaar bent voor verandering, kan het vast niet heel lang duren.
“O, misschien krijg ik wel echt een nieuwe liefde. Ik ben klaar voor een nieuwe start, dus dat huis gaat er komen. Moet ik nog ergens kijken voor die liefde? Moet ik op zoek?”

Nee, als je een aas trekt, hoef je niets te doen. Dan krijg je het gewoon cadeau.
“Kijk, dat is heel fijn. Ik heb ook geen zin om op zoek te gaan. Maar ik wil ’m wel vinden natuurlijk. Met z’n tweeën is het altijd leuker. Ik ben heel benieuwd, want er is momenteel niets gaande. Nul. Ik ben er eerlijk gezegd ook niet mee bezig, maar nu ik weer helemaal in balans ben, sta ik wel open voor een nieuwe relatie. Ik zie alleen zo weinig leuke vrijgezelle mannen. Ja, of ze zijn 23, en daar zit ik niet op te wachten.”

Heb je nooit een flirt?
“Ja, natuurlijk wel. Ik heb weleens een leuke nacht met iemand, maar de volgende dag is altijd zó ongemakkelijk. Dan ga ik heel raar doen, ik word net een klein kind. Ga stoer lopen doen enzo. Maar tegelijkertijd durf ik ook niet te zeggen: ‘Oké, moven jij.’ Nee, dan ga ik ook nog ontbijtjes lopen maken. Ik ben ontzettend slecht in onenightstands, haha. Helemaal klaar mee. Het lijkt me leuk om weer eens verliefd te worden.”

Word je snel verliefd?
“Nee, helemaal niet. Maar als ik verliefd word, kan ik er wel vol voor gaan.”

Zoals bij Johnny.
“Het lijkt heel gek, maar ik zie hem achteraf niet als een ex-geliefde. Meer als een soort leuk broertje met wie ik veel lol had. Ik had ook nooit verwacht dat het heel lang zou duren. Echt verliefd was ik niet op hem. Dat dacht ik wel op dat moment, maar nu denk ik dat het een reboundfase was. Wij tegen de rest van de wereld, dat gevoel. Het was ontzettend leuk, en we zijn ook nog steeds goede vrienden. Mijn wensen? Ik wil een man met humor en zelfspot, met een eigen leven en eigen carrière, zodat we elkaar kunnen aanvullen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik weer een leuke relatie ga krijgen.”

Lees VIVA 21 (tot 20 mei in de winkel) om het hele tarotkaartinterview met Bridget te lezen.

Bron: VIVA 21
Tekst: Fleur Meijer
Beeld: Sjoerd Geuke