Personal trainer Carlos Lens: ‘Rondingen maken alles leuker in bed’

Carlos Lens
Hij introduceerde tae-bo in Nederland, brak door met ‘Big diet’ en laat BN’ers als Linda de Mol en Bridget Maasland in het zweet werken. Maar tussen de lakens kijkt personal trainer Carlos Lens (42) niet op een vetrolletje meer of minder.
 
Pas je je fitness-skills ook toe in de slaapkamer?
“Haha, in de liefde bedrijven zit voor mij geen sportelement. Maar als je in shape bent, een goede conditie hebt en veel controle over je lichaam, hou je het wel langer vol. Met bepaalde standjes in het bijzonder natuurlijk. Sex kan een behoorlijk fysieke inspanning zijn. Als je intensief tekeer gaat, is een goeie basisconditie wel handig.”
Kun je als personal trainer met iemand in bed belanden die niet in shape is?
“Haha, ja hoor. Dat ik personal trainer ben, wil niet zeggen dat ik vrouwen selecteer op basis van hun lichaam. Ik bemoei me ook niet met het wel of niet sporten van een vrouw trouwens. Dat moet ze zelf weten. En uiteindelijk is schoonheid niet alleen afhankelijk van haar lijf. Maar natuurlijk kijk ik naar haar vormen. Ik hou van curves. Rondingen maken alles een stukje leuker in bed. Mooie borsten, billen en een holle rug zijn zó sexy.”
Aan welke bedherinnering denk je liever niet terug?
“Die keer dat ik in mijn vrijgezellentijd met vrienden op vakantie ging en een meisje meenam naar de hotelkamer. We waren lekker bezig tot het moment dat zij haar beha uittrok en het hele zooitje naar beneden viel. Maar dan ook écht naar beneden, hè. Tot haar navel. Wat een tegenvaller. Het is niets meer geworden die nacht.”
Carlos Lens
Meer slaapkamerbiechten van Bart lezen? Lees VIVA 21, tot 20 mei in de winkel.
Bron: VIVA 21
Beeld: Anke van der mee