Is dit het bewijs dat Idris Elba dan toch de nieuwe James Bond wordt?

De geruchtenmolen over wie Daniel Craig gaat opvolgen als James Bond draait de afgelopen tijd overuren. Acteur Idris Elba wordt getipt als de perfecte kandidaat, wat de eerste donkere James Bond zal betekenen in de geschiedenis van de films rondom de geheim agent. Elba wakkert de geruchten aan door een tweet te plaatsen die een duidelijke verwijzing bevat naar de rol die hij mogelijk binnenkort gaat vertolken.

‘My name’s Elba. Idris Elba,’ schrijft de acteur op zijn Twitterpagina, dat gepaard gaat met een semi-serieuze selfie. Zou het dan toch?

De nieuwe James Bond

Natuurlijk zorgt de tweet voor een hoop ophef en enthousiasme bij veel fans. Op Twitter wordt zijn bericht dan ook veel gedeeld en geliked. Al enige tijd wordt er gedacht dat de Britse Idris Elba het stokje zal overnemen van Daniel Craig als de enige echte James Bond. Nu lijkt het erop dat de geruchten dan toch echt werkelijkheid worden.


Het blijft voorlopig echter bij speculeren, want het nieuws is nog niet officieel bekend gemaakt. Hoe dan ook: wij zien deze nieuwe James Bond wel zitten.

zomerdeal

Beeld: Getty Images