Is dit de bizarste trouwfoto ooit? Social media reageert heftig op ludieke foto van bruidspaar

bizarste trouwfoto

Hand in hand, kussend of romantisch in elkaars ogen starend. Doorgaans zien trouwfoto’s er liefdevol en romantisch uit. De foto die gisteren op het wereldwijde web belandde, is echter van een ander kaliber.

Fotograaf Michel Klooster legt regelmatig bruiloften vast en deelt zijn beste kiekjes op social media. Als hij maandag een trouwfoto op zijn Facebookpagina deelt, roept dat echter heftigere reacties op dan hij had verwacht.

De foto die hij post, is een tikkeltje anders dan de gemiddelde trouwfoto.

Al snel na het plaatsen van de foto zijn de likes, shares, tags en reacties niet meer te stoppen. Sommige mensen vinden de foto hilarisch, anderen spreken van grote schande.
Fotograaf Michel vindt de post zelf niet zo shocking en is dan ook geschrokken van het aantal reacties. ‘Had het niet verwacht. Het was een post net als alle andere’, zo schrijft hij. Hij reageert persoonlijk op de kritiek.


Wat vind jij, gaat de foto te ver?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.