Is dít de nieuwe liefde van Kim Kardashian?

Kim Kardashian

De scheiding van Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) is pas net rond, maar er wordt nu alweer gesproken over een mogelijke nieuwe liefde in het leven van de realityster. Meerdere bronnen fluisteren dat zij en Van Jones (52) het wel erg gezellig hebben sinds Kim vrijgezel is.

Anthony Kapel, ook wel ‘Van’ Jones  genoemd, is een Amerikaans nieuws- en politiek commentator, auteur en advocaat. De bekende man en Kim zijn al jaren bevriend, maar zouden volgens bronnen nu meer dan vrienden zijn.

Meer dan vrienden?

Kim Kardashian, die nog steeds bezig is om advocaat te worden, heeft nauw samengewerkt met Van tijdens haar vierjarige opleiding tot advocaat bij zijn hervormingsorganisatie voor strafrecht. De twee raakten in 2018 bevriend na het bijwonen van de Criminal Justice Reform Summit. Sinds de scheiding rond is worden de twee steeds vaker samen gespot. En ja, dan kan ’t niet anders dat de geruchtenmolen overuren gaat draaien.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van Jones (@vanjones68)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Gedeelde passie

Toch zouden de twee vooralsnog niet meer dan een ‘gedeelde passie voor rechten’ delen, meldt een insider aan Daily Mail. Dezelfde bron meldt echter dat Van Jones wel een rol speelde in de breuk van Kim en Kanye. ‘Hoewel hun relatie platonisch was, had hij wel degelijk invloed op Kim’s breuk met Kanye. Er is niets romantisch aan de hand tussen Kim en Van, maar het valt niet te ontkennen dat ze hem bewondert. En hij bewondert haar.’

Prioriteiten

De bron voegde er aan toe: ‘Kanye kon er niet tegen dat Kims leven niet langer om hem draaide. Haar toewijding aan de kinderen is haar eerste prioriteit, gevolgd door hervorming van het strafrecht. Kanye kreeg het gevoel dat hij naar beneden is gedrukt op haar prioriteitenlijst en kon dat niet verkroppen.’ 

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Stylecaster | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.