Is dit (ietwat lugubere) detail je opgevallen in ‘You’?

You detail

It’s all about the details bij You. Zo zijn Forty en Love natuurlijk vernoemd naar de puntentelling in tennis, maar er is nog een (ietwat luguber) detail dat je waarschijnlijk over het hoofd heb gezien. Ja, Joe, we’re looking at you.

Lees ook:
Fan van ‘You’? Dan wil je de serie ‘The Stranger’ ook echt zien

Let op: spoilers!

Joe lijkt met alles weg te komen aan het einde van seizoen 2 van You, maar toch betekent dat niet er geen gerechtigheid gaat komen voor de stalker. Tenminste, als het aan de co-creator van de serie, Sera Gamble, ligt dan. ‘Uiteindelijk is Joe geboren zodat we hem tot de grond kunnen af fikken. Ik beloof plechtig dat we hem niet zullen verlossen.’ Aha.

You detail

Er zijn dan ook behoorlijk wat losse eindjes waardoor Joe gepakt kan worden voor zijn daden. We noemen een potje urine bijvoorbeeld in het huis van Peach (really Joe, really?). Maar nu blijkt Goldberg nog een ander aandenken te hebben gehouden aan een van zijn moorden. En ja, dat detail in You heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Beck’s laptop

Joe gebruikt namelijk nog steeds de oude laptop van Beck in het tweede seizoen, zo merkt een Twitteraar op. Diegene schrijft: ‘Dus niemand heeft het over het feit dat Joe nog steeds Beck’s laptop gebruikt.’ Fans reageren geschokt op deze onthulling. ‘Hoe kan ik dat niet gezien hebben?’

Gerucht

Het gerucht ging dat de moeder van Joe haar opwachting zou kunnen maken in het volgende seizoen. En dan niet in flashbacks, maar zij zou weleens de buurvrouw kunnen zijn op wie de stalker nu zijn pijlen heeft gericht. Makes sense, want we zagen haar al veelvuldig eerder terug, waardoor Goldberg op deze manier voor eens en altijd af zou kunnen rekenen met zijn verleden. Maar hier blijkt helemaal niks van waar te zijn, zo onthult Penn Badgley (Joe) zelf in een interview. Hij verklapt aan Bustle: ‘Ze is zeker niet zijn moeder. Dat is wat ik erover kan zeggen.’

Bron: Grazia | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!