Is dit seizoen van ‘Temptation Island’ echt wel zo anders dan anders?

Temptation Island

We hoeven je niet te vertellen dat we groot fan zijn van Temptation Island USA. Dus deze variant van eigen bodem? Kom maar op. Want wordt deze editie wel echt zo anders dan anders als ze ons voorhouden? Dat is natuurlijk de grote vraag.

Even voor wie het gemist heeft: het is dus de bedoeling dat de stellen elkaar ook daadwerkelijk vrij laten. Nee, we gaan niet agressief proberen te gooien met zware dingen (we’re looking at you Rosanna), maar uitzoeken of je partner wel echt bij je past.

Temptation Island anders

De stellen zijn dus langer bij elkaar, de ‘verleiders’ ouder, het spel anders. De trouwringen worden uit de kast getrokken en Marco en Sorelis blijken dezelfde smaak te hebben, zoet. Toch zet dat je aan het denken: hebben de twee mannen éxact dezelfde keuze gemaakt óf wil de productie gewoon nog graag een dramatisch ‘gooi de ring in het kampvuur’-moment? Wij gokken dat laatste.

Vreemdgaan

Sonny weet in de bus naar zijn nieuwe villa in ieder geval wel wat híj gaat doen. Want horen we ‘m nu echt zeggen, ‘ik wil de hele tafel proeven’, ‘in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben’ en ‘kijken mag, likken ook’?! Pardon Sonny, je doet niet mee aan Ex on the Beach, maar hebt in theorie nog altijd een vriendin.

Talk English to me

Ondertussen heeft Arda een waardige opvolger gevonden, want Denise is nógal van het Engels. Een gesprekje met een verleider? Alright. Praten over muziek? Yes please. Een halve plant uit een bak trekken omdat je boos bent? Sure. Het hele concept van dat brandende hart is ons trouwens nog niet he-le-maal duidelijk. Want wat deed Marco hier nu precies verkeerd, behalve in (nogal onlogische) cirkels praten met een van de dames?

Vieze Greg

Ondertussen heeft Greg al een bijnaam en die is er niet voor niks. De beste man hoorde het woordje vrijgezel en besloot vólledig de remmen los te gooien. Terwijl zijn vriendin eigenlijk wilde kijken of het gras wel groener was aan de overkant, vond Greg een heel gazon vol met mogelijkheden. Dat wordt nog wat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!