Is Jordy uit ‘de Bachelorette’ weer gelukkige in de liefde?

jordy de Bachelorette

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar nieuws rondom de Bachelorette blijft altijd bestaan. Zo zijn er een hoop geruchten rondom een nieuw seizoen, máár: ook de ‘oude garde’ blijft graag hun gezicht laten zien. Zo vertelt Jordy álles (en tegelijkertijd drie keer niks) over zijn nieuwe liefde.

Lees ook:
Ook Jordy haalt hard uit naar ‘de Bachelorette’ Gaby: ‘De mazzel’

Want ja, die date met Gaby na de opnames, die ging ‘m niet meer worden nadat zij zoenend werd gezien met een voormalig autocoureur. Jordy koos dus voor zichzelf én heeft geen tekort aan aandacht.

Jordy de Bachelorette

Dat laat de casanova weten aan Fun X. ‘Ik moet je eerlijk zeggen: stel je voor dat ik iedereen op date zou meenemen dan zou ik de komende vijf jaar volgepland staan’, onthult Jordy.

Nieuwe liefde

Máár Jordy laat al deze DM’s volledig links liggen, want hij lijkt zijn hart al verloren te hebben aan iemand. ‘There’s something going on’, is alles wat hij daarover kwijt wil. Maar dat het Gaby niet is, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn. Ook Jordy kwam namelijk ter oren dat Gaby meerdere keren zoenend gespot is met een ander. De casanova stak eerder dan ook zijn middelvingers op naar de camera en liet weten: ‘Always stay true to yourself. De mazzel.’ Wanneer we verder kijken is dan ook een foto te zien van Blaaser met de desbetreffende man op het terras.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oké… even wat anders ehmm, nieuw presentatie duo ✨🔥🎊 #newthings #stayhumble #workhard

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!