Dit is de reden waarom Lady Gaga boos is op president Trump en vice-president Pence

lady gaga sorry

Dat Lady Gaga geen fan is van Donald Trump, steekt ze niet onder stoelen of banken. Tijdens haar show in Las Vegas afgelopen weekend laat de zangeres maar weer eens blijken geen goed woord over te hebben over de president.

Lady Gaga pauzeert zaterdag het nummer Million Reasons om flink af te geven op Trump en diens ‘shutdown’. ‘Als de fucking president van de Verenigde Staten onze regering in godsnaam weer aan het werk zou kunnen zetten… Er zijn mensen die per maand moeten leven van hun loon en zij hebben hun geld hard nodig,’ spreekt de zangeres van achter haar piano.

Mike Pence

Ook de vice-president van de Verenigde Staten krijgt er flink van langs. ‘Mike Pence denkt dat het acceptabel is dat zijn vrouw gaat werken op een school waar LBGTQ mensen geweerd worden: nou, nee dus. Jij zei dat we niet mochten discrimineren naar het christendom. Jij bent het slechtste voorbeeld van waar een christen voor staat. Ik ben zelf een christen vrouw en wat ik weet van ons geloof, is dat iedereen welkom is en we niet veroordelen. Dus kijk jij maar eens even goed in de spiegel, meneer Pence, en dan zul je jezelf wel tegenkomen.’

Hier zie je een video-opname vanuit het publiek:

Bron: Billboard, ANP | Beeld: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.