Is that you? Simon Cowell laat iedereen schrikken met zijn nieuwe gezicht

simon cowell

Met zijn venijnige feedback en pittige kritiek weet Britain’s Got Talent–jurylid Simon Cowell zijn publiek wel vaker af te schrikken. Toch is er nu iets anders dat mensen in Simon’s omgeving doet verjagen. Wat is er met zijn gezicht gebeurd?

Nadat er deze week nieuwe foto’s van het beroemde ‘Britain’s Got Talent’-jurylid Simon Cowell op internet verschenen, vragen mensen zich massaal af of het wel goed met hem gaat. Het goede nieuws is dat Simon Cowell veganist is geworden en wel tien kilo afviel. Het slechte nieuws is dat zijn gezicht langzaam lijkt eh, ja… weg te smelten?!

Simon Cowell meet zich wel vaker een nieuwe look aan, maar deze keer lijkt hij te ver te zijn gegaan. Zijn gezicht lijkt plots wel van… rubber? Comedian Alise Morales viel het als eerste op, schrok zich een hoedje en deelde haar shock op Twitter. Niet veel later volgden diverse reacties vol afgrijzen vanuit Amerika en Groot-Brittanië.

De tekst gaat verder onder de tweets.

 

Knippen en plakken?

Simon Cowell lijkt niet alleen zijn tanden gebleekt te hebben, ook zijn wangen zijn boller en zijn ogen lijken aangepakt te zijn. Volgens celebrity blogger Perez Hilton heeft Simon de hele strippenkaart bij de plastische chirurg vol laten stempelen.

VIVA banner

Bron: Flaironline.nl | beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.