Wat is het toch een schat: Ariana Grande begint optreden opnieuw omdat één fan nog niet klaar was

Dat Ariana Grande een groot hart en een flinke dosis humor heeft, heeft ze al meerdere malen bewezen. Maar de 25-jarige zangeres weet zichzelf opnieuw te overtreffen. Tijdens een intiem concert begint ze haar performance opnieuw omdat één fan nog niet klaar was.

Lees ook: James Corden en Ariana Grande doen hilarische versie van Titanic na

Toen Ariana de eerste noten van het nummer ‘Raindrops’ zong, klonk er vanuit de zaal een hysterisch geschreeuw. ‘Wacht, begin opnieuw, I wasn’t recording yet!’ riep een vrouwelijke fan.

‘Zei daar iemand dat ik opnieuw moet beginnen omdat hij nog niet klaar was?’ beantwoordt Ariana het bijzondere verzoek. En dus zet de goedlachse zangeres haar nummer opnieuw in. Daarbij klopte de setting ook wel: Ariana gaf een intiem concert voor 1.600 fans om haar nieuwe album Sweetner te presenteren.


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

Bron: Hln.be
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.