Dit is volgens Instagram het mooiste meisje ter wereld

mooiste meisje ter wereld

Als kind werd de destijds tienjarige Thylane Blondeau gezien als het mooiste meisje ter wereld. Niet voor niets dat zij ooit als jongste model in de Franse Vogue verscheen. Maar nu Thylane zelf zestien is, wordt het tijd om het stokje door te geven. En als we Instagram mogen geloven, is er inmiddels een waardige opvolger gevonden.

thylane blondeau
Thylane Blondeau

Anastasia Knyazeva, zo heet het meisje dat wordt bestempeld als ‘mooiste meisje ter wereld’. Ze is amper zes, maar heeft al 560 duizend volgers op Instagram. Daar plaatst haar moeder foto’s van de talloze fotoshoots die het meisje al heeft gedaan. Ook vind je er backstagebeelden en video’s waarop Anastasia zingt.

💕💕💕

Een bericht gedeeld door Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) op

Maar tussen de lovende reacties onder haar foto’s klinkt ook kritiek. Waarom laat haar moeder haar op deze leeftijd al zoveel shoots doen? En is ze niet veel te jong om al make-up te dragen?

Wat vind jij van Anastasia?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron HLN | Beeld Instagram
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.