Dít is de vriend van Wie is de Mol?-finalist Sarah Chronis

Sarah Chronis vriend

Zaterdag is het eindelijk zover: de langverwachte finale van Wie is de Mol? Sarah Chronis, een van de drie finalisten, wordt natuurlijk bijgestaan door haar leuke vriend met wie ze al zes jaar lang gelukkig is: Kay Greidanus.

Het acteurskoppel heeft elkaar leren kennen op de toneelschool, maar het duurde even voordat de vonk oversloeg. ‘Hij is vijf jaar jonger, ik vond hem veel te jong. Uiteindelijk heeft hij me overgehaald om een keer met hem uit eten te gaan en dat bleek hartstikke leuk,’ vertelt Sarah aan VIVA.

Series

Sarah en Kay speelden eerder al eens samen in de serie Meiden van de Herengracht. Kay is een natuurtalent: toen hij acht jaar was had hij al een rol in de biosscoopfilm Kruimeltje. Ook zou je hem kunnen kennen van de series Gouden Bergen, Flikken Maastricht, Petticoat, Riphagen, Lois en Zwaar Verliefd. Dit jaar is het stel samen te zien in de serie Nieuwe Buren.

Droomkoppel

Het koppel woont samen in Amsterdam, maar ruzie hebben ze niet: ‘We kennen elkaars gebruiksaanwijzing goed. En we zijn allebei vrij makkelijk. Soms denk ik: zouden we niet wat meer ruzie moeten maken? Maar nee, waarom eigenlijk?’, vertelt Sarah in het interview in 2017. ‘Wij zijn yin en yang, vullen elkaar volledig aan. Ik ben chaotisch, hij die rustige rots in de branding. Hij toomt me in, ik zweep hem op. Ik had al een paar relaties gehad, maar dit heb ik nog nooit zo gevoeld’, vult ze aan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Beeld: Peter Smulders, ANP