We love winter sale! Bij deze winkels kun je met (flinke) korting shoppen

Elk jaar kijken we er weer naar uit: de winter sale. Wij zetten een paar winkelketens voor je op een rij waar je nu toe kunt slaan.

Zara, Pull and Bear, Stradivarius en Bershka

Deze vier winkels vallen alle vier onder het grote bedrijf Inditex. Ze gaan dan ook tegelijkertijd van start met hun winter sale, namelijk op Tweede Kerstdag. In steden waar de winkels gisteren niet open waren, starten ze vandaag met de sale. 3, 2, 1, rennen!

H&M

Bij deze Zweedse modeketen kun je al een tijdje je geselecteerde items scoren met 60% korting. Zowel online als in de winkel. De sale zal tot en met 1 januari duren, dus je kunt nog even je slag slaan.

Mango

De kortingsdagen bij Mango zijn vandaag ingegaan! De korting die je hier krijgt kan oplopen tot 50% op geselecteerde items.

MyJewellery

Ook bij het geliefde sieradenmerk – al zijn ze inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat – MyJewellery is de sale van start gegaan. Hier kun je nu genieten van 20% korting op geselecteerde items.

De Bijenkorf

Bij de Bijenkorf ontvang je nu tot maar liefst 50% korting op geselecteerde items. Het fijne bij de Bijenkorf is natuurlijk dat je alles kunt vinden onder één dak. De korting geldt dan ook op geselecteerde items uit iedere categorie. Reken maar dat je iets kunt vinden naar je smaak.

Douglas

Ook parfumerie Douglas blijft dit jaar niet achter: hier krijg je 25% korting op bijna alle geuren, geursets én make-up. Sommige items hebben veel meer korting, zo staan er items op de website die verkocht worden met 66% korting. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen, dus.

Shoppen maar

Kortom: bij veel ketens is de sale al hartstikke gaande. Dus ga snel naar de stad of breng een bezoekje aan de website van je favoriete winkel om je favoriete items met korting te scoren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 Beeld: iStock
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.