Ja ja: Leonie ter Braak ontkent deelname WIDM

leonie ter braak

Hoewel we nog zo’n half jaar moeten wachten op het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zijn de speculaties al volop bezig. Zou het kunnen dat de nieuwe kandidaten nu al bekend zijn? Leonie ter Braak, die wordt genoemd als een van de deelnemers, ontkent in alle toonaarden.

Traditiegetrouw beginnen halverwege mei de eerste speculaties voor het nieuwste seizoen van WIDM, want dan vinden meestal de opnames van het programma plaats. Reden genoeg voor de fanatieke molloten om alle social media kanalen af te speuren: welke BN’ers zijn opvallend stil op social media?

Na de eerste check werden onder andere Toprak Yalçiner, Dionne de Graaff, Marije de Roode en Leonie ter Braak als potentiële kandidaten genoemd. Laatstgenoemde ontkent nu een eventuele deelname. In 6 Inside geeft ze toe dat ze in het buitenland zat, alleen niet vanwege WIDM. Ze verklaart: ‘Nee, ik was in het buitenland voor privézaken.’ Wel zegt Leonie graag mee te willen doen. ‘Als dit nu mij sollicitatie is: ik houd me aanbevolen.’

Wanneer bekend wordt of de suggesties kloppen, is niet bekend. Vorig seizoen werden de deelnemers in november onthuld.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.