Hollen naar de winkel: Aldi verkoopt weer een jacuzzi voor een spotprijs

Jacuzzi Aldi

Met de temperaturen van vorige week baalde je flink dat je toch dat badje niet in huis had gehaald. Geen zorgen, door deze jacuzzi van de Aldi is het bij jou altijd een feestje in de achtertuin. En je hoeft er niet eens een vermogen voor neer te tellen.

Want ja, dé jacuzzi onder de jacuzzi’s is vanaf zaterdag weer verkrijgbaar. We hebben het natuurlijk over de variant bij de Aldi. Voor slechts 299 euro is dit geweldige bubbelbad al van jou. Maar let wel: op is op. Dus zet op 3 augustus je wekker maar, want het zal als we het een beetje inschatten wel weer heel hard gaan.

Bubbels

Met ruimte voor wel vier personen, kun je na een lange werkdag hierin even heerlijk tot rust komen én ook nog eens mensen uitnodigen om te komen genieten. Bubbels in het bad en misschien wat bubbels in je hand in de vorm van champagne – hee, je moet jezelf verwennen toch – en je creëert je eigen jetset-leven gewoon in de achtertuin. Cheers!

banner viva
Bron: Girlscene | Beeld: Aldi, iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.