Jaimie Vaes deelt vakantiekiekje van haar twee grote liefdes

Jaimie Vaes & Lil' Kleine

Jaimie Vaes, de verloofde van Lil’ Kleine, deelt een te zoet vakantiekiekje van haar grote liefdes op Instagram. Het stel is op Ibiza vakantie aan het vieren en daar hoort qualitytime met hun zoontje Lió natuurlijk ook bij!

Lees ook: Hoe dan? Buik Jaimie Vaes amper maand na bevalling weer zo plat als een dubbeltje

Schattig

‘Hallo, ik ben Lió en ik ben schattig’, schrijft de trotse moeder bij de foto van haar schatjes. De rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, kijkt verliefd naar zijn mini me.

Beste vriend

De kleine Lió Zion Vaes Scholten kwam op 9 juni ter wereld en is nu al de beste vriend van zijn vader. In een interview met Grazia vertelde Lil’ Kleine eerder over wat voor vader hij hoopt te worden. ‘Ik word zijn beste vriend’, zei hij toen en dat kunnen we zien aan de foto. ‘Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben’, aldus de rapper.

Kleine knapperd

Lil’ Kleine reageert onder de foto en schrijft: ‘Kind van zijn moeder’. Bekende vrienden van het verloofde stel vinden de kleine Lió ook een heerlijk ventje. Zo reageert Anna Nooshin met: ‘Hij is zo knap’ en schrijft Chantal Janzen: ‘Kleine jongen’, met een hartje. Een andere volger vindt dat Lió op zijn vader lijkt. ‘Ahhh, wat lijkt hij op z’n papa. Dezelfde ogen’, schrijft ze.

Trouwplannen

Het stel zou afgelopen mei trouwen, maar vanwege de zwangerschap van Jaimie is de bruiloft verplaatst naar volgend jaar. ‘Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil’, zei Jorik eerder tegen RTL Boulevard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Instagram