Jaimie Vaes krijgt alle lof voor haar rol in ‘Vier handen op een buik’

Jaimie Vaes

Aan Jaimie Vaes (31) dinsdagavond de eer om een aanstaande moeder zo goed mogelijk te begeleiden naar de geboorte van haar kind. In ‘Vier handen op een buik’ kreeg Jaimie de 19-jarige Jasmijn onder haar hoede. 

Jasmijn is in verwachting van vader Majid, maar de twee zijn niet meer samen. Zijn geloof zorgde voor veel onbegrip over en weer. Haar ex probeert er wel zoveel als hij kan voor Jasmijn te zijn. Zo kreeg ze van hem een auto, zodat ze makkelijker boodschappen kan doen.

De tienermoeder had geen makkelijke jeugd. Als kind werd ze alleen door haar moeder opgevoed in een huishouden met zes kinderen. ‘Ik besefte niet dat we het niet breed hadden. Ik schaamde me ervoor. Ik heb zelf niet echt kind kunnen zijn.’

Verstandig advies

Genoeg gespreksstof dus voor ‘hulpmoeder’ Jaimie. Al meteen komt de verloofde van Lil’ Kleine met opvallend verstandig advies. Want de zang- en danscarrière die Jasmijn ambieert is leuk en aardig, maar dan wel met een diploma als back-up. Ze hamert ook op een stabiele financiële situatie en neemt de mommy to be daarom mee naar een budgetcoach.

‘Een van de betere hulpmoeders’

Kijkers vinden het bewonderenswaardig hoe Jaimie met Jasmijn omgaat. Ze noemen haar ‘prachtig en zorgzaam’ en ‘een van de betere hulpmoeders van dit seizoen’.

 

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: BNNVARA. Beeld: Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.