Shaken, not stirred: 007 een jonge vrouw in volgende film?

pistool roze

Al jaren kruipt een man in de rol van James Bond. Met enige afwisseling van acteurs, dat dan weer wel. Toch lijkt nu ein-de-lijk het moment daar dat een jonge vrouw een kickass 007 gaat spelen.

Tenminste, als we het verhaal in The Daily Mail moeten geloven dan. Captain Marvel-actrice Lashana Lynch zou inmiddels gestrikt zijn voor de rol van de nieuwe 007. Een bron van de krant meldt dat haar personage ongevoelig is voor charmeur Bond. ‘Natuurlijk is Bond geïnteresseerd in de nieuwe, vrouwelijke 007 en probeert hij haar te verleiden. Hij staat perplex als zijn charmes geen effect hebben op deze briljante, jonge, zwarte vrouw’, aldus de insider.

Opvolgers

Met het overdragen van zijn codenaam binnen de Britse inlichtingendienst MI6, is nog steeds niet duidelijk hoe James Bond zelf zal voortleven in de filmreeks. Daniel Craig speelt de rol in het komende deel voor het laatst. De namen van Idris Elba, Tom Hiddleston en Tom Hardy zijn al vaak genoemd als opvolgers.

banner

Bron: ANP | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!