Je Facebooktijdlijn verandert: zó blijf je VIVA toch volgen

We hadden het er vorige week al over: Facebook gaat de komende tijd een aantal veranderingen doormaken. Het platform wil meer nadruk leggen op ‘betekenisvolle sociale interacties’, waardoor je meer updates van vrienden en familie in je tijdlijn ziet en minder van nieuwsmedia, bedrijven en andere pagina’s die je volgt. Daardoor is er óók een kans dat je minder van ons te zien krijgt, en dat is – hopen we – het laatste wat je wilt. Gelukkig kan je er heel makkelijk voor zorgen dat je VIVA tóch in je tijdlijn blijft tegenkomen.

Wie niet zit te wachten op alle Facebookberichten van die verre oom of dat buurmeisje waar ie al twintig jaar niet meer naast woont, maar wel graag op de hoogte blijft van onze toffe artikelen: volg onderstaande stappen en je mist niets meer van VIVA.

  1. Ga naar onze Facebookpagina
  2. Druk op ‘Volgend’
  3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Je kunt natuurlijk ook dagelijks een bezoekje aan VIVA.nl brengen, waar we elke dag de leukste, interessantste en grappigste artikelen voor je schrijven. Of meld je aan voor de VIVA-nieuwsbrief waar we je twee keer per week updaten met de leukste nieuwtjes en aanbiedingen, volg ons op Instagram voor een kijkje backstage of volg VIVA op Twitter om niets van onze artikelen te missen. Liever wekelijks VIVA op je deurmat? Dat kan met een VIVA-abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld iStock