De jeanstrends van deze herfst

jeanstrends

Wij vrouwen zijn eigenlijk altijd wel op zoek naar een mooie nieuwe jeans die onze garderobe weer een upgrade kan geven. Nou, we hebben geluk, want dit seizoen is de keuze weer reuze op het gebied van spijkerbroeken!

Van de klassieke denim trends die ons al jaren gezelschap houden tot de frisse, nieuwe modellen die we dit seizoen verwelkomen; denim gets so good this fall! Nadat deze trends gezien zijn op de straten van de meest stylish steden tijdens Fashion Week, is het aan ons om deze jeans eens even flink te rocken! Benieuwd?

Color block jeans

Celebs als Kendall Jenner en Bella Hadid zijn al veelvuldig in deze spijkerbroek gespot; de color block jeans, ook wel two-tone jeans genoemd. Heb jij al een exemplaar in je kast liggen?

colorblock

Skinny jeans

Opeens was hij daar in 2004: de skinny jeans, ook wel bekend als de slim-fit pants. Strakke broeken die aan de pijp volledig je been volgen. En wij doen even een vreugdedansje, want yes, ook deze herfst loop je er in een oude en vertrouwde skinny jeans gewoon nog steeds on-trend bij. Deze trend lijkt oneindig te zijn en dat is volgens ons goede reden om weer een nieuwe skinny aan te schaffen.

skinny

Fringed jeans

Fringes zijn de way to go dit seizoen; wij zijn er gek op! Vooral de spijkerbroek met franjes zien we de laatste tijd enorm veel voorbij komen bij de fashionistas. Deze fringed jeans is voor iedere fashion-forward vrouw, die er klaar voor is om in deze nieuwe trend te duiken. Ga voor een model met een kortere lengte, zodat de franjes tot ongeveer je enkels komen.

fringed

Flared jeans

Ook de flared jeans is al enige tijd niet meer uit het modebeeld weg te denken en dit zal ook nog láng zo blijven! Deze spijkerbroek met wijd uitlopende pijpen is enorm flatteus en maakt je benen optisch slanker én langer… En wie wil dat nu niet?!

flared

StyleToday zocht deze trendy jeans op online en zette ze voor je op een rijtje. Klik hier om te shoppen!


Meer tips over hoe je die flared jeans kan combineren? Check het in de video.