Uhm, wat? Jenelle uit Teen Mom haalt twee nieuwe puppy’s in huis

Jenelle Evans

Bij elk nieuwtje over Jenelle uit Teen Mom valt je mond zowat open van verbazing. Werd eerder nog bekend dat ze het hele verhaal over de doodgeschoten hond verzonnen had – say what?! – heeft de brunette nu alweer twee nieuwe puppy’s in huis gehaald. Zucht.

Ja, arme beesten, we weten het. Toch heeft de realityster een héle goede reden, vindt ze zelf. De viervoeters Buddy en Junior zouden namelijk de kippen moeten beschermen. Bijzonder, want eerder verklaarde het stel nog aan TMZ nooit meer een hond te willen. Máár, dit is dan ook een heel speciaal ras, aldus vriendlief David. ‘Het zijn de meest bijzondere honden die ik ooit heb gezien en ze hebben het beste temperament en karakter van alle honden die ik ooit heb gehad.’

Verzonnen

Een hele gekke wending dus in het verhaal, zeker omdat vorige week naar buiten kwam dat Jenelle het hele verhaal over de doodgeschoten hond uit haar duim gezogen zou hebben. De realityster wilde op deze manier meer publiciteit krijgen, maar de actie had verregaande gevolgen. De kinderbescherming plaatste namelijk twee van de kinderen van de brunette uit huis. Die voogdij kreeg ze terug en de politie verklaarde donderdag dat het de zaak heeft gesloten en geen verdere stappen onderneemt tegen David. Uhm, to be continued?

banner

Bron: Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!