Teen Mom-ster Jenelle verliest voogdij over zoon

Jenelle Evans

Jenelle Evans is nooit een lieverdje geweest, maar toen haar man de hond van de familie doodschoot, was het klaar voor MTV. Ze werd ontslagen en hoefde niet meer terug te keren in Teen Mom. Nu is ook nog een van haar zoons uit huis geplaatst.

De Amerikaanse kinderbescherming haalde het vierjarige jongetje vrijdag op uit school na het incident. Volgens Us Magazine is kleuter Kaiser ondergebracht bij zijn oma, de moeder van Jenelles ex Nathan Griffith. Vorige week besloot MTV de banden met het gezin te verbreken vanwege het gedrag van David Euson. De zender zou zich al langer zorgen maken en afstand willen nemen voordat de situatie uit de hand loopt.

Uitspraken

De echtgenoot van Jenelle werd vorig jaar zelf al ontslagen bij de show vanwege zijn antihomo-uitspraken op social media. Sindsdien is hij niet meer in beeld geweest in Teen Mom, terwijl de rest van het gezin wel gefilmd werd. Hij heeft bekend eerder deze maand de Franse bulldog van de familie te hebben doodgeschoten, naar eigen zeggen omdat het dier een bijtende beweging maakte richting zijn tweejarige dochter.

Vader van Kaiser

Het was de vader van Kaiser die de autoriteiten belde na het incident met de hond. Op zijn verzoek is zijn zoon uit het huis weggehaald. Ensley, de dochter van David en Jenelle, woont wel nog bij hen. Jenelle is ook moeder van de negenjarige Jace, die werd geboren toen zij meedeed aan realityshow 16 and Pregnant. Haar moeder Barbara heeft al jaren de voogdij over Jace.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!