Jennifer Aniston deelt betekenis achter haar subtiele tattoo

Jennifer Aniston

Op de pols van Jennifer Aniston prijkt een tatoeage. Het is geen groot kunstwerk, maar een subtiel inktwerkje van twee cijfers. ’11:11′ , staat er. Fans speculeren erop los, maar nu onthult de actrice zelf wat de betekenis achter haar tattoo is.

Als tiener droegen we een vriendschapskettinkje, maar als je al 37 jaar bevriend bent is een simpel kettinkje niet voldoende. Althans, dat moet Jen Aniston gedacht hebben, want ze zette een matching tattoo met haar beste vriendin.

Vriendschap

De beste vriendin in kwestie is Andrea Bendewald. De 51-jarige blondine is net als Jennifer actrice en is voornamelijk bekend door haar rol als Maddy Piper in Suddenly Susan. De echte Friends-gekkies zullen haar ook herkennen uit de serie, want ze maakte haar opwachting in de aflevering ‘The One With the Cheap Wedding Dress’, als de bruid die Monica Geller’s droomjurk probeert te pakken te krijgen in de bruidswinkel.

11 11

De twee gaan way back en bestempelen elkaar dan ook als ‘sister from another mister’. Een vriendschap van 37 jaar is niet niks en dus besloten ze een tatoeage op hun pols te laten zetten. Het resultaat: de kleine cijfertjes ’11:11′. Dit blijkt een spirituele betekenis te hebben, want het zien van deze twee cijfers tegelijkertijd staat in de spirituele wereld voor wensen die uit komen en een speciale verbintenis. Als je de dubbele cijfers in het dagelijks leven ziet, zou je dus een wens moeten doen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Magische wensen

Bij een Instagramfoto schrijft Andrea dan ook: ‘Ik kan niet wachten om meer magische wensen met jou uit te laten komen. Ik hou ervan om door het leven te gaan met jou aan mijn zijde. 11:11✨🙏✨’ Eerder schreef Jennifer Aniston al over haar beste vriendin: ‘Vrienden sinds we 14 zijn en nog steeds groeien we en leren we samen. Je maakt de wereld een betere plek en het leven zoveel leuker met jou!’

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Overleden hond

Maar de tattoo staat ook nog voor een andere dierbaar wezen uit het leven van Jennifer. ‘Het nummer 11 is namelijk ook speciaal voor haar vanwege haar verjaardag (11 februari) en haar overleden hond Norman’, aldus een bron aan People.  Haar geliefde Welsh Corgie-Terrier overleed al in 2011 maar wordt nog steeds zeer gemist in huize Aniston. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: People | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.