Toch geen bruiloft: Jennifer Lopez en Alex Rodriguez breken verloving nu écht af

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Het leek erop dat we toch nog getrakteerd zouden worden op kiekjes van Jennifer Lopez in een witte jurk. Maar helaas. De verloving tussen de 51-jarige zangeres en de 45-jarige Alex Rodriquez is nu écht afgebroken. De twee zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Het stel, dat ook wel J-Rod wordt genoemd, was onlangs nog samen in de Dominicaanse Republiek om aan hun relatie te werken. Maar de zon, zee en strakblauwe lucht kon de scheurtjes in hun relatie niet redden.

Over en uit

Jennifer Lopez en Alex Rodriquez hadden sinds 2017 een relatie en waren sinds maart 2019 verloofd. Maar nu brengen ze met een officieel statement naar buiten dat hun relatie echt over en uit is. ‘We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven’, klinkt de verklaring.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Officieel statement

We zullen blijven samenwerken en elkaar steunen bij onze gedeelde bedrijven en projecten’, gaat het statement verder. ‘We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen, is de enige andere opmerking die we hebben te zeggen dat we iedereen bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd’, voegen ze eraan toe.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Eonline, Popsugar | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.