Oeh la la: Jennifer Lopez en Ben Affleck spenderen weer een weekend samen

ben Affleck Jennifer Lopez

Het lijkt erop dat er iets serieus gaande is tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck. Nadat de relatie van J.Lo met Alex Rodriquez op de klippen liep, wordt ze steeds vaker gespot met Ben Affleck, die toevallig ook haar ex is. Zou hét duo van de jaren 2000 elkaar dan toch weer echt gevonden hebben?

De geruchtenmolen draait in ieder geval al overuren.

Weekend

Volgens entertainmentwebsite TMZ brachten de twee tortelduifjes opnieuw een weekend met elkaar door, zo blijkt uit de foto’s. Volgens bronnen is de acteur zondagochtend aangekomen in Miami om Jennifer Lopez op te zoeken. Hij werd op de luchthaven gespot en even later is op foto’s te zien hoe hij op het balkon van de zangeres staat én hoe ze samen de woning verlaten.

Bennifer

Zou ‘Bennifer’ dan toch écht weer bij elkaar komen? Het lijkt er in ieder geval op dat de twee elkaar weer helemaal gevonden hebben. Na een korte trip naar Montana hadden ze nog niet genoeg van elkaar, daarna zijn ze namelijk nog meerdere keren in LA gespot. Volgens een bron houden de twee elke dag contact. Ook wordt er gezegd dat de twee het dit keer rustig aan willen doen om hun relatie te laten slagen.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: TMZ | Beeld: Getty Images
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.