Jennifer Lopez gaat voor curtain bangs en fans worden gek

Jennifer Lopez

Als er iets zeker is, dan is het wel dat Jennifer Lopez een vrouw is die een hoop kan hebben. We lezen de laatste tijd weer veel over haar nu de geruchtenmolen overuren draait rondom Ben Affleck en J.Lo. En nu ze plotseling voor een nieuw kapsel is gegaan, houden fans het niet meer. 

De man die al jaren zorgt voor het piekfijne haar van Jennifer Lopez, is Chris Appleton. En ook dit keer heeft hij zich weer van zijn beste kant laten zien. Of eigenlijk: laat hij de zangeres van haar beste kant zien.

Curtain bangs

Gelukkig werd er geen schaar in haar jaloersmakende lange lokken gezet. Althans, niet in de lengte. Aan de voorkant dan weer juist wél, om de geweldige curtain bangs te krijgen. Deze soort pony wordt eigenlijk gezien als een soort ‘gordijn’ – klinkt wat minder smaakvol dan dat het daadwerkelijk is.

Het staat J.Lo prachtig – maar ja, wat kan deze vrouw nou eigenlijk niet hebben? De pony valt perfect vanuit haar middenscheiding en omlijnt haar gezicht op een prachtige manier. Op de Instagrampost krijgt ze dan ook een hoop lovende reacties van fans. ‘Bangs are back‘ wordt er geschreven. Anderen vragen zich af of dit om een pruik gaat of niet.

Brigitte Bardot

De curtain bangs zijn een leuke variatie op de standaard pony en brengt ons weer helemaal terug naar de jaren ’60 en ’70. In deze tijd was dit kapsel vooral zo bekend dankzij Brigitte Bardot. Tegenwoordig zien we ‘m steeds vaker terugkomen. Alexa Chung, Gigi Hadid en Priyanka Chopra gingen Jenny from the block al voor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.