‘Jennifer Lopez zoekt na verbroken verloving troost bij ex Marc Anthony’

Jennifer Lopez Marc Anthony

Naar je ex rennen wanneer de verkering met je huidige vlam uit is: we’ve all been there. Zelfs wereldster Jennifer Lopez is niet ongevoelig voor dat fenomeen, al zit bij haar de vork wel iets anders in de steel. Ze vindt troost bij Marc Anthony, die de vader is van haar tweeling Max en Emme (13). 

Een fijne ex is goud waard, weet J.Lo. Al helemaal wanneer die ex de vader van je kinderen is. De verloving met Alex Rodriguez is dan wel verbroken; tijd om te snotteren boven een bak ijs is er niet. J.Lo speelt de hoofdrol in de film ‘Shotgun wedding’ en moet voor de opnames naar de Dominicaanse Republiek. We kunnen ons beroerdere plekken voorstellen, maar liefdesverdriet is ook op een zonnig eiland natuurlijk nog steeds shit.

‘Geweldige band’

Gelukkig krijgt ze alle support van ex Marc Anthony. Max en Emme zijn bij hun vader zodat Jennifer zich kan focussen op haar nieuwste film. ‘De kinderen hebben haar opgezocht en dat maakt haar het gelukkigst’, vertelt een bron dichtbij de ster. Jennifer en Marc hebben een geweldige band. Dat Marc er is terwijl zij aan het werk is in het buitenland, is voor haar heel troostend geweest.’

Niet te vertrouwen

Marc en Jennifer gingen in 2011 uit elkaar, maar hebben al die tijd een goede band onderhouden en de voogdij over hun tweeling eerlijk verdeeld. Het is maar de vraag of de band tussen haar en inmiddels ex Alex net zo fijn zal zijn. De twee verbraken de verloving omdat ze de voormalig honkballer niet kon vertrouwen. Om de haverklap doken verhalen op over slippertjes die Alex zou zijn begaan. ‘Er zijn teveel onopgeloste problemen’, zegt een vriendin van J.Lo. ‘Ze is behoorlijk ongelukkig geweest en denkt dat het voor haar eigen bestwil beter is om bij Alex weg te gaan.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: People | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.