Jennifer Lopez brengt meer vrouwelijke acteurs en filmmakers naar Netflix

Jennifer Lopez

We zijn nog lang niet van haar af en dat nieuws maakt ons ontzettend vrolijk! Het productiebedrijf van Jennifer Lopez tekende afgelopen maandag een contract met Netflix om de komende jaren diverse projecten op te starten. Hierbij wordt de nadruk vooral gelegd op meer vrouwelijke acteurs, schrijvers en filmmakers. Yay!

Blij, blij en nog eens blij

De samenwerking met de populaire streamingdienst heeft de zangeres ontzettend enthousiast gemaakt: ‘Ik geloof dat er geen beter thuis voor ons is dan een bedrijf dat conventionele opvattingen van kunst en entertainment wil uitdagen.’ Ook schrijft ze onder een Instagram post: ‘The best is yet to come…’ Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar welke films en series we allemaal kunnen verwachten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Aan de slag

Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten, want J-Lo is ontzettend ambitieus als het om de nieuwe samenwerking met Netflix gaat. Zo zijn er al twee projecten van haar productiebedrijf en zakenpartner Elaine Goldsith-Thomas in de maak. Er wordt onder andere gewerkt aan The Mother, een film over een vrouwelijke moordenaar, geregisseerd door Niki Caro. Lekker bezig Jennifer!

Lees ook
‘Zou Bennifer dan echt? ‘Ben overlaadt Jennifer Lopez met liefde’

Geruchten

Het zal je vast niet helemaal zijn ontgaan, maar de geruchtenmachine draait tegenwoordig overuren over het liefdesleven van de zangeres. Zo is ze al een aantal keren gespot met haar ex-geliefde Ben Affleck. Of er al sprake is van een relatie is nog niet helemaal duidelijk. Wel werd ze recentelijk gespot bij een aantal scholen in Los Angeles. Staat er toevallig een verhuizing op de planning Jen?

Bron: AD | Beeld: BrunoPress

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?