Voormalig ‘Gossip Girl’-actrice Jessica Szohr: ‘Ik zie tegen het geven van borstvoeding op’

Jessica Szohr

Voor iedere first time mommy is het naderende moederschap een spannend gebeurtenis waar veel onzekerheden mee gepaard gaan. En dat geldt ook voor de celebrities van deze wereld. De zwangere actrice Jessica Szohr laat op Instagram namelijk weten als een berg op te zien tegen het geven van borstvoeding.

De brunette werd bekend door haar rol als Vanessa Abrams in Gossip Girl, waarin ze jarenlang de jeugdvriendin, grote liefde en uiteindelijk toch weer gewoon vriendin van Dan Humprey speelde. De 35-jarige actrice heeft het Gossip Girl-imago inmiddels al lang en breed achter zich gelaten, en was onder andere te zien in films I Don’t Know How She Does It en Lucky in Love.

Eerste kindje

Terwijl ze even een fling had met haar tegenspeler Chuck Bass, gespeeld door knappe kop Ed Westwick, is Jessica inmiddels gelukkig in de liefde met de Canadese ijshockey speler Brad Richardson. De twee verwachten hun eerste kindje samen, en maakten eerder al bekend dat het een meisje is.

What to expect when you’re expecting?!

Je kunt honderd boeken over zwangerschappen, bevallingen en borstvoeding lezen, maar toch blijft het als nieuwbakken zwangere een onbekende wereld. Want wat kun je er nou écht van verwachten? Jessica Szohr is op Instagram openhartig over haar twijfels en onzekerheden. “Ik ben zo zenuwachtig om borstvoeding te gaan geven. Is dat verkeerd”, vraagt ze op Instagram stories. De moeder in spé laat weten zelfs al een cursus borstvoeding te volgen, maar de bijbehorende video’s niet durft te kijken.

Knappe kiekjes

Ondanks haar onzekerheden verloopt de zwangerschap zelf ontzettend goed. Dat blijkt uit de vele knappe kiekjes van haar groeiende babybuik die de hoogzwangere actrice regelmatig deelt op Instagram. Wanneer Jessica precies uitgerekend is, is nog niet bekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr)


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: People | Beeld: Getty Images
Anne-Flore is geboren in Zuid-Frankrijk, maar getogen tussen de koeien in Friesland. Ze tikt al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', is niet te stoppen als er een kaasplankje voor haar neus staat, gék op festivals en altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.