Voormalig ‘Gossip Girl’-actrice Jessica Szohr bevallen van dochtertje

Jessica Szohr

Voormalig Gossip Girl-actrice Jessica Szohr (35) is bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelde ze de ups en downs van haar zwangerschap, maar wanneer ze uitgerekend was liet ze in het midden. Nu maakt ze bekend dat het meisje op 11 januari ter wereld is gekomen. En haar naam is zó leuk: Bowie Ella Richardson. 

De brunette werd bekend door haar rol als Vanessa Abrams in Gossip Girl, waarin ze jarenlang de jeugdvriendin, grote liefde en uiteindelijk toch weer gewoon vriendin van Dan Humprey speelde. De 35-jarige actrice heeft het Gossip Girl-imago inmiddels al lang en breed achter zich gelaten, en was onder andere te zien in films I Don’t Know How She Does It en Lucky in Love.

Baby daddy

Terwijl ze even een fling had met haar Gossip Girl tegenspeler Chuck Bass, gespeeld door knappe kop Ed Westwick, is Jessica inmiddels gelukkig in de liefde met de 35-jarige Canadese ijshockeyspeler Brad Richardson. De twee leerden elkaar kennen in 2019, en maakten hun relatie wereldkundig tijdens de Super Bowl dat jaar.

Trots

Met een lieve foto van een minuscuul babyhandje schrijft Jessica trots: ‘Added a little special sweetness to our family on 11-1-21.’ Ze vervolgt met een heel relaas over hoe blessed ze zich voelt. ‘Dit is een van de mooiste ervaringen van mijn leven geweest. Om een mens te creëren dat absoluut perfect is in onze ogen brengt me een gevoel waarvan ik niet wist dat het bestond. She is really something special’, schrijft ze bij de foto.

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.