Jim Bakkum vreest voor opgroeiende dochters: ‘Ik hoop dat ze zichzelf mooi genoeg vinden’

Jim Bakkum (33) is de trotse papa van drie kinderen. Maar de zanger maakt zich soms best nog wel zorgen om de wereld waarin zijn kroost opgroeit, met name dochters Molly (1) en Posy (5).

Zorgelijke ontwikkeling

Dat onthult Jim in een interview met Opzij. Bakkum hoopt dat zijn dochters minder opgroeien met de Kylie Jenners van deze wereld. “Ik vind dat een heel zorgelijke ontwikkeling.”

Je eigen kind niet meer herkennen

Daarmee wil hij de miljardair niet onderuithalen, maar Jim vindt het jammer dat de trend van opgespoten lippen zich bij steeds jongere meisjes voordoet. “Het lijkt me zo erg als dat je kind is en je je kind niet meer terug kan herkennen. Veel meiden van die leeftijd zijn nu al helemaal verbouwd.”

Lees ook:
Jim Bakkum onder vuur na omarmen oma: ‘Ik heb haar negen maanden niet gezien’

Behoeden

De zanger wil wel vooropstellen dat hij hierbij iedereen in zijn waarde laat. “Natuurlijk moet iedereen doen waar hij of zij zin in heeft. Maar ik probeer mijn dochters wel te behoeden voor dit soort dingen en ervoor te zorgen dat zij hier geen voorbeeld aan nemen.” Jim gaat daarom nu al met zijn kinderen zo vaak mogelijk voor de spiegel staan. “Dan zeg ik: kijk eens hoe mooi je bent! Ik hoop dat ze dat meenemen. En dat ze dan niet denken: ik wil ook die dikke lippen, omdat iedereen het heeft, of omdat ik niet mooi genoeg ben nu.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flair