John Legend draagt emotioneel nummer op aan Chrissy Teigen

chrissy teigen

John Legend gaf tijdens de Billboard Awards een emotioneel optreden van zijn nummer ‘Never break’. De artiest droeg het nummer op aan zijn vrouw Chrissy Teigen. 

Zie het maar eens droog te houden op het moment dat John tijdens de instart van het nummer ‘Never break’ ‘This is for Chrissy’ fluistert. Het koppel verloor een paar weken geleden hun zoon Jack in een miskraam. Kelly Clarkson, presentator van de awardshow, stak het paar tijdens de aankondiging een hart onder de riem. Zij en John zijn allebei coach in de Amerikaanse versie van The Voice. 

‘Een van mijn meest favoriete mensen’

“Hij inspireert me iedere dag. Niet alleen als songwriter, maar ook als mens. John is een van mijn meest favoriete mensen op deze planeet. Hij en Chrissy hebben een warme manier gevonden om ons in hun leven te laten, tijdens de hoogte- en de dieptepunten. Wij leven met jullie mee in deze ontzettend moeilijke tijd en ik ben blij dat je je talent met ons blijft delen voor dit speciale optreden.”

Complicaties

In augustus maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun derde kind. Eind september deelde Chrissy op social media dat ze in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege complicaties in de zwangerschap. Niet veel later deelden zij en John een post waarin ze het immens verdrietige nieuws dat zoon Jack het niet had gehaald, deelden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Acces Hollywood. Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.