Joshua verkoopt zijn ‘Floshua’: ‘Temptation’-ster komt met bijzondere snack

Temptation's Joshua ongeluk

Wie had dat ooit gedacht: Joshua die zijn ‘Floshua’ gaat verkopen. We kennen de knappe Belg natuurlijk allemaal uit Temptation Island – snap je? – maar hij was ook in vol ornaat te bewonderen in Adam Zkt. Eva VIPS. Maar nu kan iedereen genieten van zijn curryworst!

Sorry, we weten het: te dubbelzinnig dit artikel. Maar Joshua gaat toch echt zijn ‘Floshua’ als snack aanbieden. Dat vertelt hij aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Vanaf mei is de extra lange curryworst ‘vol puur genot’ al te verkrijgen bij zijn eigen snackbar J’S&A in Hasselt. Joshua verklaart: ‘Ja, een kleintje zou nogal belachelijk zijn.’

Frituur

De overstap van televisie naar de horeca lijkt misschien vreemd, maar heel zijn familie zit al jarenlang in dit vak. Zij zullen hem dan ook ondersteunen bij dit nieuwe avontuur. ‘Ik heb al een aardig centje verdiend door al mijn actes de présence en deelname aan programma’s, en dat investeer ik nu in ons familiebedrijfje’, aldus Joshua.

Gezicht

Nee, Joshua zal niet alleen zijn naam verbinden aan de snackbar, maar de Belg zal ook zelf te vinden zijn om de ‘Floshua’ voor jou te bereiden. ‘Ik ben het gezicht van de frituur. Al hou ik tijdens het werken wel al mijn kleren aan’, legt de verleider uit.

Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!