Ka’boom! Beyoncé gooit nieuw album en documentaire online

beyonce

Gaat het een goede woensdag worden? Ja zeker gaat het een goede woensdag worden. Beyoncé heeft namelijk haar nieuwe album én haar nieuwe documentaire uitgebracht.

De liveplaat Homecoming staat op Jay-Z’s streamingsdienst Tidal, Spotify en iTunes. Het album hoort bij de gelijknamige Netflix-documentaire die woensdag uitkomt. Net als in de film is ook het album een registratie van haar optreden vorig jaar op het festival Coachella.

De geruchten dat Beyoncé met een nieuw album zou komen gingen al. Zelf hield de zangeres geheel volgens verwachting zelf de lippen stijf op elkaar. Ze heeft haar laatste platen namelijk ook als verrassing uitgebracht. Vorig jaar verscheen het album Everything Is Love, dat ze samen met echtgenoot Jay-Z uitbracht, uit het niets. Ook haar laatste twee soloalbums Lemonade (2016) en Beyoncé (2013) waren een verrassing voor fans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.