‘Laat m’n gezicht niet vallen’: kampvuur in ‘Temptation Island’ brengt hoop nieuwe inzichten

kampvuur Temptation Island

Vorige week was het vooral Sonny die de spotlights pakte met zijn opvallende uitspraken. Maar deze aflevering is het tijd voor het… kampvuur! Maar gaan we flink de boel opstoken – we’re looking at you Brandsteder – óf gaan we het doen zoals in Temptation Island USA? 

Als er een kampvuur komt, weet je: de rest van de aflevering is niet zo heel boeiend. Alles draait om de beelden en hét moment dat je je partner weer (de mist in) ziet (gaan).

Kampvuur Temptation Island

Wie Temptation USA heeft gezien, zat al op dit punt te wachten. Want daar is dit geen moment om olie op het (kamp)vuur te gooien, maar om juist diepere inzichten over je relatie te krijgen. Kan Monica deze rol vervullen of gaat ze volledig op de Stooksteder-toer? Dat laatste blijkt het geval te zijn.

Gevaarlijker dan Mallorca

Want ja, Marco geeft aan dat het gevaarlijker is dan Mallorca, wat doet dat in godsnaam met je Denise?? Helaas, ze vindt het juist normaal dat hij de hele tijd met hetzelfde meisje is, maar goed geprobeerd Monica. Jaydi is de uitspraken van Sonny ondertussen wel gewend en lijkt óók niet echt te schrikken. Waar ze wel van verschiet, is dat de vrijgezelle dames een poging wagen bij háár vent. ‘Ik vind het wel heel grappig dat zo iemand dat durft te zeggen […] Ik zie haar niet als concurrentie, je bent daar eigenlijk maar voor één reden, en dat is in de hoop dat je er met een van de mannen vandoor kunt gaan. En dat zegt eigenlijk al genoeg over haar.’ Euh, Jaydi, in dit seizoen mogen singles ook op zoek naar de liefde hè?

Tekst gaat verder onder de tweets.

‘Laat m’n gezicht niet vallen’

Hoewel de deelnemers eíndelijk het woord respectloos hebben geleerd, is het wel tijd voor een nieuwe uitspraak. Karina had namelijk maar één regel: ‘Laat m’n gezicht niet vallen!’ Logisch, logisch. Helemaal niet leuk als iemand je gezicht laat vallen. Maar ook Jaydi komt in de bus toch tot het inzicht dat wat Sonny zegt écht niet door de beugel kan. ‘Ik had echt gehoopt dat hij wat volwassener zou zijn, maar ik zie echt een jongetje. Maar goed, als het geen Sonny is dan Ricky.’ Yes, girl.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Schatje in Turkije

Ondertussen mist Sorelis vooral zijn meisje héél erg. Hij gaat op de rand van het zwembad zitten, zodat hij al zijn gedachten ‘uit zich kan waaien’. Voor de makers het moment om weer even een mooi ‘met me schatje in Turkije’-beeld in de lucht te editen. Jaydi wordt getroost door Ricky en lijkt helemaal klaar met haar partner, terwijl Sonny juist het licht gezien heeft. Te laat vriend. En ho, wacht even, wat gaat Sorelis aangeven bij het volgende kampvuur? Verlaten ze dan toch het programma?

Sorelis Temptation Island
Sorelis op de rand van het zwembad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!