Spoiler alert: déze kandidaat van ‘De Bachelorette’ is gespot op een datingapp

de bachelorette

In de laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ zagen we hoe de mannen weer alles uit de kast trokken om het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren. De strijd tussen de mannen begint steeds serieuzer te worden, maar het is nog altijd gissen met wie de bachelorette er uiteindelijk mee vandoor gaat. Toch lijkt één van de mannen het in elk geval niét te worden.

De beste man is namelijk gesignaleerd op een datingapp.

Let op: spoilers!

LEES OOK:
Dit is de reden waarom Boy uit ‘De Bachelorette’ niet over zijn dochtertje wil praten

Op date met Gaby

In de laatste aflevering zagen we hoe Gaby op een romantische date ging met de goedlachse grappenmaker Kasper (26) uit Enschede. Als ze rennend door de regen een plek hebben gevonden om te schuilen, voelt Kasper ‘een bepaalde spanning’. Hij besluit er vol voor te gaan, buigt voorover naar Gaby om haar te zoenen en dan… weet ze niet hoe snel ze haar hoofd moet draaien zodat zijn volle lippen op haar wang belanden. Een typisch gevalletje ‘blauwtje lopen’ dus.

Datingapp

Na de mislukte zoen zag het er al naar uit dat Kasper wellicht niet meer zou worden dan een goede vriend van Gaby. Toch leek hij nu ook al zélf te verklappen dat hij weer op de markt zou zijn. De Enschedeër was namelijk gespot op de datingapp Bumble en leek dus hartstikke vrijgezel.

De tekst gaat verder onder de foto.

Reactie management

Inmiddels heeft RTL in een reactie laten weten dat het inderdaad zou gaan om een nep-profiel. ‘Het gaat hier overduidelijk om een fake account. Dit profiel van is niet van Kasper. Zo staat er veel foutieve info in, zoals een verkeerde lengte. Foto’s zijn gewoon van zijn Instagram afgehaald’, aldus Chiel Troost van RTL.

Nou, Kasper is dus nog officieel in de race om het hart van de bachelorette de veroveren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Videoland